“Professzionális sport Jiu – Jitsu képzés biztonságos, kényelmes környezetben.”

Rólunk

A szövetségünk elkötelezte magát, hogy olyan kiváló harcművészeti dojoknak, iskola tulajdonosoknak, oktatóknak és tanulóik számára olyan képzési és üzleti szolgáltatásokat nyújtson, akik a saját szakterületükön a legjobbak, de nem tudják, hogy lehet erősségeiket üzleti előnnyé alakítani.

Mivel foglalkozunk?

Együttműködés keretében egyéni vagy csoportos coaching, gyerek-felnőtt foglalkozásokon, online videómentor programokban dolgozunk és tervezünk partnereinkkel, annak érdekében, hogy azonosítsuk a konkrét üzleti, tantervi rendszerek, célok iránti igényeket és ezek lehetséges megvalósítását.

Hogyan segítjük az utad?

A szövetségünk támogat, akár régi, akár egy új egyesület, iskolatulajdonosa vagy.  – Ha nulláról kezded, vagy egy jól bevált akadémiád van és szeretnél a következő szintre lépni. – A részletes tantervtől a legmodernebb üzleti rendszerekig a professzionális oktatói minősítésekig.

1999 óta

Müködünk

1272 óra

Tréning

146 videó

Oktatóanyag

85 projekt

Megvalósítva

Sikerünk legfontosabb kulcsa

Egyetlen egyszerű küldetésünk van: biztosítsunk az iskolák, dojok más hovatartozási lehetőségét, szakmaiságát és magasabb színvonalat hozzunk a Jiu Jitsu képzések területén. Az egyik elsődleges képzési módszer amellyel magasabb színvonalat tudunk elérni a Jiu Jitsu-ban az, hogy évente az online oktatás mellett legalább egyszer, személyes oktatói képesítést, övvizsgát is biztosítunk.

Működésünk alappillére

A szövetség tanácsadó, oktató szervezetként is működik, hogy segítse partnereit professzionális jiu-jitsu oktatásban, akár az imázs építésben. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy jiu jitsu iskolád vonzó megjelenése legyen az interneten és személyesen is. Ez magában foglalja, akár az üzleti tanácsadást, pályázatírást, oktatási alap tematikát és weboldal fejlesztést.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy időpontot kérj egy kezdeti konzultációra.

Cselekedj most!

Megszakítás